En dreng, der blev født på 26 uger, slår oddsene, går hjem fra hospitalet for første gang

En New York-dreng kom tilgå hjem for første gangnæsten to år efter hans fødsel.

Nathaniel blev udskrevet fraBlythedale børnehospitali Valhalla, New York den 20. august efter et 419 dages ophold.

img (2)

Læger, sygeplejersker og personale stod i kø for at bifalde Nathaniel, da han forlod bygningen med sin mor og far, Sandya og Jorge Flores. For at fejre milepælen rystede Sandya Flores en gylden klokke, da de tog en sidste tur ned ad hospitalsgangen sammen.

Nathaniel og hans tvillingebror Christian blev født 26 uger tilbage den 28. oktober 2022 på Stony Brook Children's Hospital i Stony Brook, New York, men Christian døde tre dage efter fødslen. Nathaniel blev senere overført til Blythedale Children's den 28. juni 2023.

'Miracle' baby født på 26 uger går hjem fra hospitalet efter 10 måneder

Sandya Flores fortalte"Godmorgen Amerika"hun og hendes mand vendte sig til in vitro-befrugtning for at stifte deres familie. Parret erfarede, at de ville vente tvillinger, men 17 uger inde i hendes graviditet sagde Sandya Flores, at lægerne fortalte dem, at de bemærkede, at tvillingernes vækst var begrænset og begyndte at overvåge hende og babyerne nøje.

Ved 26 uger sagde Sandya Flores, at lægerne fortalte dem, at tvillingerne skulle fødes tidligt viakejsersnit.

"Han blev født på 385 gram, hvilket er under et pund, og han var 26 uger. Så hans hovedproblem, som stadig er tilbage i dag, er for tidligt fødte lunger," forklarede Sandya Flores til "GMA."

Floreserne arbejdede tæt sammen med Nathaniels læger og medicinske team for at hjælpe ham med at overvinde oddsene.

img (1)

Indlægstid: 10. september 2024