Tilpasset glas

CJtouch er en producent, der integrerer alle touchskærms råmaterialer. Vi kan ikke kun fremstille højkvalitets og omkostningseffektive berøringsskærme, men også give dig tilpasset elektronisk glas af høj kvalitet.

Industrielt elektronisk glas er det glas, der kræves til forskellige elektroniske enheder og skærme. Glas er også opdelt i hærdet glas og kemisk hærdet glas. Hærdet glas, også kendt som forstærket glas, har produkter som varmebehandlet hærdet glas og kemisk hærdet glas.Hærdet glas har høj styrke, god slagfasthed, eksplosionsbestandighed, temperaturændringsmodstand og varmechokmodstand og er også velegnet til felter med høj miljøbeskyttelse og energibesparende krav. Berøringsskærmene på mobiltelefoner og tablets, der ofte bruges i elektroniske produkter, er lavet af hærdet glas. Kemisk hærdet glas, også kendt som kemisk forstærket glas, er et specielt glas, der dypper almindelig glasoverflade med kemikalier, og derefter genererer trykspænding på glasoverfladen gennem kemiske reaktioner, og derved forbedrer hårdhed og slagfasthed. Kemisk hærdet glas har fordelene ved at være let at bearbejde til forskellige former, god lystransmission og glat overflade, men dets friktionsmodstand er lidt lavere end hærdet glas.

Glas har et bredt perspektiv på grund af dets rige variation og kan bruges til forskellige lejligheder. Når du skal vælge glas, bør du udover at være opmærksom på prisen også vælge glas med forskellige egenskaber. AG- og AR-glas er de egenskaber, der almindeligvis anvendes i elektronisk produktglas. AR-glas er antirefleksglas, og AG-glas er antirefleksglas. Som navnet antyder, kan AR-glas øge lystransmittansen og reducere reflektionsevnen. Refleksionsevnen af ​​AG-glas er næsten 0, og det kan ikke øge lystransmittansen. Derfor, hvad angår optiske parametre, har AR-glas den funktion at øge lystransmittansen mere end AG-glas.

Tilpasset glas

Vi kan også silketryk mønstre og eksklusive logoer på glasset, og lave semi-transparent behandling på glasset. Få glasset til at se smukkere ud. Samtidig kan du også tilpasse spejlglas.


Indlægstid: 30-jul-2024